Etagères


De servies étagères worden door ons zelf samengesteld met daarvoor speciaal geselecteerde en goed bij elkaar passende met name brocante serviesdelen. We gebruiken hier voornamelijk Maastrichts, Frans en Belgisch aardewerk voor.

De étagères zijn stuk voor stuk verschillend en dus zeer origineel!


Ze zijn online te koop via Marktplaats, maar ook op de verschillende markten waar Het Bakhuijs vertegenwoordigd is.


Houd deze blog dus goed in de gaten voor plaatsen en
data waar de stand van Het Bakhuijs Brocante te vinden is. Zelf afhalen kan uiteraard ook. Stuur een email naar onderstaand adres en je étagère wordt voor je gereserveerd.


Wil je iemand zo'n mooie serviesétagère cadeau doen? Dat kan!
We sturen de étagères ook in een speciale cadeauverpakking op naar elk gewenst adres binnen Nederland. De verzendkosten zijn exclusief en bedragen € 6,75 per pakket. 
De étagères zijn breekbaar, maar alles wordt door ons vanzelfsprekend met de grootst mogelijke zorgvuldigheid goed verpakt.

We maken ze ook op verzoek. Dus heb je bepaalde wensen ten aanzien van kleur of hoogte, mail die dan gerust door, dan gaan wij voor je aan de slag.

Klik hier voor het actuele aanbod.

Voor meer informatie:
hetbakhuijs@gmail.com
hetbakhuijs@hotmail.nl

Zie ook:eerdere blogs over onze étagères, zoals deze en deze.

1 opmerking:

  1. Heel leuk en creatief gedaan vind ik. De mooie kleurtjes op die brocante serviesdelen springen echt naar voren op zo'n etagere. Blijf ze vooral maken zou ik zeggen!

    BeantwoordenVerwijderen