woensdag 23 februari 2011

Discussie

Het afgelopen weekeinde heb ik weer eens goed ingekocht. Dit keer niet in België, maar gewoon in Maastricht. Bij één kraam ontspon zich een aardige discussie over deze vijf prachtige vormen...
De sympathieke verkoopster bleef bij hoog en bij laag volhouden dat het oude chocolade mallen waren. Ikzelf hield het op metalen biscuit vormen, vooral vanwege het patroon en de tekst 'Vanille'. Uiteindelijk maakte het me natuurlijk niks uit, ze zijn gewoon te gek, en heb ik ze gekocht.
Nu het vijftal een paar dagen op de keukentafel heeft gelegen, begint de twijfel toch te knagen. Eerlijk gezegd weet ik het niet meer. Er zou namelijk ook een perfecte reep in gemaakt kunnen worden.
Dus: als iemand het zéker weet dan hoor ik dat graag!

2 opmerkingen:

 1. GEWELDIG ZIJN ZE!!! Ik ga eens voor je navragen bij onze vrienden met het Pralinekes fabriekse in Lokeren... to be continued!

  Greetz Dagmar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bep Bakhuijs,

  enige navraag bij een kenner levert op dat dit idd verdacht veel op chocolade mallen lijken, ondanks het misleidende 'vanille'. hoe groot zijn ze? 48x27cm is nl. een typische 5kg chocolade vorm...

  cheers Martell

  BeantwoordenVerwijderen